...
...
Tarinamme

Laatua Lahesta

Positiivareiden tarina alkoi myönteisen ajattelun ja itsensäkehittämisen tuomisesta Suomeen. Vuosien varrella olemme valmistaneet monia eri tuotteita tämän ydinidean ympärille. Aluksi tuotteet valmistettiin yhteistyökumppaneillamme, mutta vuosien varrella olemme pikkuhiljaa alkaneet valmistamaan tuotteitamme itse. Tällä hetkellä suurin osa Positiivareiden omista tuotteista onkin valmistettu (ja suunniteltu) Lahdessa.

Nyt kun teknologiat ja tuotantoprosessimme ovat kehittyneet päätimme laittaa tietotaitomme ja kalustoarsenaalin uuteen käyttöön ja alamme valmistamaan personoituja tuotteita laajalle yleisölle. Olemme valmistaneet tuotteita jo pitkään yrityksille, mutta nyt avaamme tämän palvelun myös yksityisille asiakkaille.

Hiljaa hyvä tulee

Aloitamme kuvapalvelumme tarjoamalla asiakkaille mahdollisuuden tilata mukeja omilla painatuksilla, mutta valikoima ei tule jäämään tähän. Valikoimastamme tulet löytämään myöhemmin kuvakirjat, seinäkalenterit, päivyrit, t-paidat ja paljon muuta. Lisäämme tuotteita valikoimaan pikkuhiljaa jotta voimme varmistaa, että tuotteiden laatu pysyy kohdallaan eivätkä toimitusajat kasva liian pitkiksi.

Onko sinulla toiveita tuotevalikoimaan? Pyöriikö päässä idea joka pitäisi päästä toteuttamaan nyt heti? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan mitä voimme tarjota asiakaspalvelu@positiivarit.fi.