POSITIIVAREIDEN KUVAKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 1.5.2023 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Positiivarit Oy y-tunnus 0601778-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU:n-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

PAINATUKSIEN TEKIJÄNOIKEUDET

Mikäli asiakas lähettää oman kuvan, kuvion tai tekstin tai vaikuttaa muutoin tuotteeseen, asiakas vakuuttaa Positiivarit Oy:lle, että hänellä on oikeus käyttää kyseistä aineistoa eikä teksti tai kuva millään tavoin loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia. Asiakas on siten yksin vastuussa kaikista tekijän-, henkilö- ja nimioikeuksien loukkauksista. Asiakas vakuuttaa lisäksi, että hän ei loukkaa tuotteen yksilöimisellä mitään kolmansien osapuolien muita oikeuksia. Positiivarit Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen selkeissä tekijänoikeusrikkomuksissa.

Asiakas vapauttaa Positiivarit Oy:n kaikista kolmannen osapuolen oikeuksien loukkauksista johtuvista vaateista ja vaadeoikeuksista, mikäli velvollisuuden laiminlyönnistä on vastuussa asiakas. Asiakas korvaa Positiivarit Oy:lle kaikki asian selvittämisestä syntyvät kulut ja muut vahingot.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta kuvapalvelu.positiivarit.fi kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilauksia asiakkaille joiden tilaushistoriasta löytyy avoimia laskuja taikka asiakas on tehnyt huomattavia määriä asiakaspalautuksia.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksun kautta. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Positiivarit Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy. Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAIKA

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tuotteiden toimitusaika riippuu tilatusta tuotteesta, mutta yleensä tuote lähtee meiltä eteenpäin 4-7 arkipäivän aikana. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tästä olemme yhteydessä asiakkaaseen.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme kaikki tilaukset paketteina. Mahdolliset toimituskulutarjoukset ovat voimassa vain Suomeen tehtävissä tilauksissa ellei toisin mainita.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Personoiduilla tuotteilla ei ole normaalia kuluttajasuojalain mukaista vaihto- ja palautusoikeutta. Palautusoikeus on voimassa vain jos tuotteessa on virhe. Koska tuotteista tarjotaan esikatelu ja suunnittelusta vastaa asiakas ei tuotteessa olevat mahdolliset "taittovirheet" ole palautukseen oikeuttavia virheitä. Palautukseen oikeuttavia virheitä ovat esimerkiksi painossa tapahtunut virhe tai tuotteessa oleva fyysinen vika.

Kaikista palautuksista tulee etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@positiivarit.fi taikka 03882160.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi taikka avoin lasku hyvitetään palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@positiivarit.fi tai postitse/puhelimitse:

Positiivarit Oy
PL 136
15101 LAHTI
03-882160

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Positiivarit Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.